En grym låt!

Idag har jag inte gjort något speciellt solat, såg också på en film som heter Adventure Land, verkligen bra! Rekomenderas :) 
 
En låt som jag har lyssnat mycket på är I'll be your man av James Blunt. Jag såg en reklam där man fick höra en snutt av den och sedan så tog jag fram mobilen och använde mig av en app som kunde höra av vilken låt det var, vilket var coolt haha! 
 
 
 
 

Sigma brushes

 
Absolut mina dröm makeup borstar. 
 
 
Jag vet ärligt talat inte hur länge jag har velat ha dom här. Kommer verkligen köpa dom här när jag har dom pengarna! Alla pratar om dom nästan. Och det finns i andra färger men jag föredrar dom som är svarta därför jag tycker dom ser sleek ut och mer ''professionella'' ut. :) 
 
Kostar: 639 kr (98 dollar på sigmabeauty.com)
 
Finns också en till där man får med en behållare att ha borstarna i och den kostar 782 kr ca.
 
 

The sun is shining!

 
Nu har jag solat klart, så skönt. Nu ska jag bara nörda teven, och göra mig något gottigott. Sedan så strax ska jag försöka beställa igen från nätet. Haha! Hoppas det funkar bra denna gången. ;) Och, ja jag försökte fixa glasögonen så man inte kunde se spegelbilden... jag är ej bra då det gäller redigering:(

Isadoras build-up extra volume

Jag har solat och ätit gott idag. Lite brunare har jag blivit och de e ju sweet. Igår så skulle jag beställa något och det gick ju väldigt dåligt.. buhu... :(  Det blev något krångel osv. Tänker  beställa imorgon istället. Ett tips: Beställ aldrig något från nätet när det är kväll. Haha! 
 
Nu till rubriken, jag fick denna mascaran från min mamma faktiskt. Och den är så sjukt bra! Verkligen. Det ger super bra volym, längd, gör fransarna tjockare osv! Perfektion. 
 
Så här ser mascaran ut. Och jag skulle verkligen tipsa den till just dig! ;)
 
 
 
 

Shopping... online!

Hallojj!
 
Har nu ätit middag och strax far vi till stugan. Yes. Säger bara: Dags att sola! Får bara hoppas att det är dåligt väder.
 
 
Idag for jag och min mamma till jysk för att köpa ett skrivbord. Och det gjorde vi. Jag hade tänk att ha smink i själva låderna som den har och det blir perfekt. Så vi kan väl säga ''smink bord''. :) Kommer lägga upp en bild när jag får den.  Har också cyklat till nolia o min mamma köpte en soffa. Vi har rört på som tusan idag. Haha..
 
 
 
Ursäkta bakgrunden, jag kommer byta rum strax så jag orkar inte bry mig såååå mycket. Hehe!
 
 
 
 
 
 

Blåa converse

 
 
Jag är så himla glaaad över dom här snyggingarna. Jag köpte dom när jag var i stockholm, kom inte riktigt ihåg vad dom kostade. Menmen. Min bror har också ett par och han sa att dom var sköna osv. Sedan så har jag velat ha dom i några månader nu, och ja. Fast jag minns också förut att jag ville ha ett par, men det måste ha varit rätt länge sedan, hehe. 
 
Tyckte det var perfekta färgen! Dock är dom ej bra om man ska gå långt. Varning! haha. 

RSS 2.0